İZMİR / BAYRAKLI - Nuri Atik Özel Eğitim Meslek Okulu

Nuri Atik Özel Eğitim Meslek Okulu

0(232) 363 39 39
Adres
ORG.NAFİZ GÜRMAN MAH. 7172 SK. BAYRAKLI NURİ ATİK ÖZEL EĞİTİM MESLEK OKULU NO 22 BAYRAKLI / İZMİR
Vizyon
Bireysel farklılığın bir zenginlik olduğunu benimseterek, toplumun farklı gelişen bireylere yönelik farkındalıklarını arttırmak ve Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen ve koruyan gönlü vatan ve millet sevgisiyle dolu bir Gençlik yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini dikkate alan, yetenek ve kabiliyetlerini geliştiren; öğrenme ve öğretme ortamlarını sürekli geliştiren; ; topluma uyumlarını sağlamak, iş ve meslek hayatına hazırlamak amacıyla; Türk Milli Eğitiminin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda bilgili, becerikli, kendine güvenen ve başarılı bireyler yetiştirip, 21.Yüzyılın değişen ve gelişen ihtiyaçlarına cevap veren bir eğitim kurumu olmaktır
Ulaşım
Okulumuza Karşıyaka´dan gelecek olan misafirlerimiz Karşıyaka-Gümüşpala Dolmuşuyla yada Otobüs kullanacak misafirlerimiz 77 ve 477 numaralı Nafiz Gürman-Halkapınar Metro güzergahlı otobüslerle gelebilirler.
Öğrencilerimiz okula servis ile taşınmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Bayraklı Kaymakamlığı´na 19dk(11,3km),Bayraklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´ne 18dk(11,2km) İzmir İl Milli Eğitim ve İzmir Valiliği´ne 24dk(13,7km)